//
Qui sóc

Sóc periodista, llicenciada en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Vaig iniciar-me en el món del periodisme en una emissora municipal, una televisió local i en una publicació cultural d’àmbit comarcal… per acabar dirigint un departament de comunicació d’una patronal durant deu anys. Fins aquí, ja havia fet de periodista des de les dues bandes: la dels mitjans i com a directora de comunicació.

Els últims cinc anys he treballat com a consultora de comunicació a CGC Comunicació, una consultoria dirigida per Xavier Puig. He fet una tasca d’assessorament a ajuntaments, empreses i entitats fent comunicació estratègica, formació de portaveus, comunicació en situacions de crisi, argumentaris, estudis de percepció, campanyes electorals… Una molt bona etapa professional i personal, ja que he après molt i he conegut bons professionals i bones persones que avui són amics i amigues.

Ara, inicio una nova etapa professional com a consultora independent.  Estic en un bon moment professional i personal per ajudar les empreses a millorar la seva comunicació, en un moment actual on és fonamental generar confiança. Estic a disposició d’empreses (també les més petites) i autònoms de qualsevol sector, entitats, associacions, botigues, restaurants.. i consultories o empreses de comunicació que necessitin “dos mans i un cap” per treballar en comunicació.

M’interessen les xarxes socials, avui dia no es pot parlar de comunicació sense tenir en compte aquests canals tan poderosos, però s’han de saber gestionar, no tot s’hi val, darrera hi ha d’haver una estratègia de comunicació.

Sóc una apassionada de la comunicació.

Fins aviat!

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: