//
you're reading...
Màrqueting de continguts, Pimes i xarxes socials

Quan més clients tens, més clients tindràs

La majoria de les empreses no té una pla per gestionar les seves converses en les xarxes socials.

El màrqueting de continguts és crear i distribuir continguts valuosos per a la nostra audiència (que són els nostres clients) amb la finalitat de atraure’ls. A qui no li interessa que els clients vinguin a casa nostra?

Des d’aquí recomano posar atenció a les xarxes socials i no ignorar aquesta realitat que et pot aportar nous clients a casa teva.

Comença per fer-te la següent pregunta: com a empresa, venc un producte o un servei? si la resposta és “SI”, hauries de tenir en compte aquests nous canals en la teva estratègia de comunicació i màrqueting. Però això sí, no a qualsevol preu i de qualsevol manera. Quan tenim pressa i poca serietat els resultats no acostumen a ser els esperats. Per tant, millor evitar-ho. Les xarxes socials són canals potents amb moltes possibilitats, però s’ha de fer bé.

Per què hauries de tenir en compte aquests canals? Perquè els teus clients també estan a les xarxes socials, perquè ara els mercats estan interconectats persona a persona i units en converses; per tant, no perdis l’oportunitat de parlar directament amb els teus potencials clients.

Obre les portes a la possibilitat de tenir més clients!

Anuncis

Debats

2 thoughts on “Quan més clients tens, més clients tindràs

  1. Molt bon article, Anna, i totalment d´acord. Ens em de moure amb les necessitats dels nostres clients. Si les satisfem, ens recomanen i en captem de nous, que també es poden beneficiar de la qualitat singular que oferim. En altres paraules, les xarxes socials són el boca a boca contemporani!

    Posted by jennifer r justel (@JenniferJustel) | 25 Març, 2013, 14:19
    • Gràcies Jennifer. M’alegro que estiguis d’acord i que comparteixis aquesta opinió. Està clar que un client content ens obre les portes a altres clients, per això és important donar-nos a conèixer: quan més clients potencials ens coneguin, millor! Per què generarà tenir més clients que parlaran bé de nosaltres. I tu ja ho saps, que ets una gran professional!.

      Posted by Anna Caballero Comunicació | 25 Març, 2013, 14:33

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: